Koronczainé Nagy Anikó

Email: aniko.koronczaine@gmail.com
Telefonszám: 06 30-4-753-665

Bemutatkozás

Szombathelyen 2003-ban szereztem meg gyógy-masszőr képesítésemet. Gyakorlati helyek Sárváron és Bükön a fürdőn illetve Sárvár Danubius Hotelben voltak.

Munkámat 2004-ben Pápán a Várkertfürdőben kezdtem,majd 2011-ben Celldömölkön a Vulkán Gyógy És Élményfürdőben dolgoztam. Szerencsés helyzetben voltam mert itt a relaxáló masszázsok mellett működött gyógyászati kezelés is súlyfürdő, iszapkezelés, tangentor valamint szénsav fürdő is. A masszázst alkalmazzuk izomfeszültség enyhítésére, az izomgörcsök és -gyulladások, a vizesedés, különféle izomfájdalmak és az izommerevség megszüntetésére.

További előnyei, hogy javítja a keringést (vér- és nyirokkeringést), az általános rugalmasságot, fokozza hajlékonyságunkat, és növeli a szövetek rugalmasságát is.

2004-ben elvégeztem egy lávaköves masszázs tanfolyamot,2005-ben Tradicionális Thai masszázst majd 2006-ban Talpreflex masszázst,2009-ben nyirokmasszázs tanfolyamot.

Évek során sikerült a megszerzett tudást,tapasztalatokat alkalmazni, beépíteni a mindennapi kezelésekbe.

2014-ben Fizioterápiás szakasszisztens OKJ-s tanfolyamon szerezetem oklevelet.

Szeretem a hivatásomat jó érzés látni mikor apró mosollyal távoznak a kezelésről a páciensek,mert kezelés után kicsit jobban feltudta emelni a kezét a bekötött válla miatt,enyhült vagy elmúlt a derékpanasza,újra teljes értékűen használhatta a lábát mert a vádlija kellően laza volt.

Ezek az apró dolgok visznek előre és éltetnek hogy munkámat mindig egyre nagyobb elhivatottsággal végezzem nap,mint nap.