Dr Tónay Gabriella

E-mail: tonaygabi@gmail.com
Telefon: 06-20-368-1806
Szakterület: Szemészorvos

Bemutatkozás

2000-ben végeztem Budapesten az orvosi egyetemen summa cum laudeval

2000-2005-ig szemészorvosként dogoztam (egy osztályon, ahol a szakvizsgás orvosok munkáját végeztem)

2005-2006 első gyermekemmel voltam otthon, majd az egészségügy gyógyszerészeti oldalát ismertem meg a Pfizer cég által 2008-ig.

majd egy újabb gyermekemmel voltam otthon

2011-ben az első félévet végeztem el a Bárczi Gusztáv Főiskolán, Gyógypedagógia szakon.

Jelenleg az értékesítés területén is tevékenykedem, úgy gondolom sok fontos alapot, vagy kiegészítést adhatnak cégek termékei a teljes élethez!

Milyen hatása lehet a szemészeti gyakorlatban a Kyäni termékeknek?

Szemészeti betegségek nagy részében keringési problémák állnak a háttérben: öregkori macula degeneráció, zöldhályog, myopiás szemfenéki degeneráció. A szemfenéki betegségekben már évek óta próbálkoznak táplálék kiegészítőkkel, az eredményekről megoszlanak a vélemények. A kérdésre válaszolva, véleményem szerint van létjogosultsága: degeneratív megbetegedésekben egészségháromszög, keringési problémáknál Nitro FX, és Sunrice-t használnék.

Megakadályozható e táplálék kiegészítőkkel a szem további romlása?

A fent említett esetekben igen. Nem szabad keverni azonban a szem romlását a szemüveg dioptriájának változásával, habár ezt a folyamatot is befolyásolhatja pozitívan, hiszen az alkalmazkodást létrehozó izmokat támogatják a termékek.

Gyermekeknél hatásos lehet e a táplálék kiegészítő az iskolában a szem védelmére?

Az iskolában a szem védelme elsősorban a szemészeti szűrésen megállapított megfelelő szemüveg viselése, helyes testtartáson, megfelelő megvilágításon alapul. Természetesen a Sunrice segíti a gyermeket a vitaminokon keresztül energikusnak maradni, így az olvasás, íráshoz szükséges alkalmazkodás sem lesz megerőltető, saját tapasztalat alapján 1-2 csepp Nitro Extreme pedig fáradhatatlanná, kiegyensúlyozottá teszi a gyermeket.