Tápanyagok nélkül nincs jó működés!

Ültem a napokban egy rendelőben és azon gondolkodtam, ha az emberek élnének a természet adta gyógyulási lehetőségekkel nem lenne ennyi ember az orvosnál, vagy ülne a váróban. Persze még így is történhetnek váratlan dolgok, baleset, genetikai betegség mint időzített bomba, vagy egy időnkénti meghűlés, kisebb közérzetromlás….De akár negyedére is csökkenhetne a betegek száma….Biztos vagyok benne!

Nem célja a mai beteggondozásra épülő egészségügyi rendszernek, intézményes kereteknek és a gyógyszeriparnak a megelőzést és a természetességet hirdetni…távol is kerültek tőle az emberek, éppen annyira, hogy így a gyógyszeres kezelés befolyása sokkal erősebb lehet! De mi van a megelőzéssel, a test óvásával a szervek kíméletével…Aztán beüt  a baj és jön a jól bevált reflexkör,” majd az orvos, meg a gyógyszerek rendbe szednek”….és jön a csalódás, mert nem biztos.

Sok éves szakmai tapasztalatom alapján ma már kijelenthetem, hogy ennyi környezeti ártalmat, stresszfaktort, helytelen életmódot csak folyamatos egészséggondozással lehet kivédeni. Ez pedig azt jelenti, hogy nem csak akkor szükséges a multivitaminok és védőanyagok bevitele, valamint a rendszeres mozgás, ha már baj van, hanem MEGELŐZÉSképpen is! Ha pedig már bekövetkezett az egészségromlás olyan anyaghoz érdemes fordulni amely az anyagcserébe, élettani folyamatokba sejtszinten beépülve  fejti ki hatását molekulárisan. Sok esetben láttam már felvételt (pl testhőkamerás diagnózist) betegségekről amelyek érdekes képet mutattak szintetikus gyógyszertári multivitaminok szedése, vagy gyógyszeres kezelés mellék -,és utóhatásaként.

Olyan betegségek gyógyulását is látom a megfelelő szerek alkalmazása által amelyekről az orvosok nagy része is lemond, mert a gyógyszeres kezelések nem vezettek semmilyen eredményre. Ilyen például a cukorbetegség,stroke, sclerosis multiplex, Parkinson-kór, depresszió, ízületi gyulladások, stb… Ezeket későbbi írásaimban kifejtem majd.

Megismerkedtem a Kyäni termékcsaláddal amely gyökerestül lendítette pozitív irányba a gyógytorna kiegészítő és megalapozó terápiáival kapcsolatos a mozgásterápiás tapasztalataimat! Hiszem, hogy nem elég a szakemberhez terápiára járni, a mozgásszervrendszert, idegrendszert, sejtműködést támogatni is kell a megfelelő anyagokkal! És nem mindennel dömpingben, mert a sok is árthat, személyre szabott megfelelő adagokkal!

Aki szeretné megismerni milyen egyszerű és egyben rendkívül hatásos anyagokat rejt a természet ismerkedjen általam a Kyäni fantasztikus termékeivel, és ismerje meg jobban önmagát és testét. Ahogy a Kyäni cég szlogenje is szól : “Tapasztalj többet!

Mert tápanyagok nélkül nincs jó működés!

Pap Andrea- Gyógytorna
www.holisztikusgyogytorna.hu
andrea@papandrea.hu