Bemutatkozás Pap Andrea

Pap Andrea Gyógytornász

Budapesten végeztem 2003-ban a Semmelweis Egyetem Főiskolai Karán gyógytornász szakon.
Pályafutásomat állomásai:

  • Kerepestarcsa a Flór Ferenc Kórház Mozgásszervi Rehabilitációs osztály ( STROKE utáni hemiparetikus, combnyaktörés utáni műtét, illetve amputált betegek gyógytornája)
  • Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet Hidroterápia osztály
  • Arany Alkony Paskál Idősotthon Zugló (derékfájás, vállartrózis, a váll mozgásainak beszűkülése, Rotátor Köpeny szindróma, vénás keringési elégtelenség, osteoporosis, Rheumatoid arthritis, csípő és térdartrózis, szív működési elégtelensége, törések utáni kezelés, főként a rettegett combnyaktörés -ami a közhiedelemmel ellentétben igenis gyógyítható, sőt a megfelelő kezelés mellett és a Páciens önsegítő hozzáállásával az aktivitás visszanyerhető-: Parkinson kór, Stroke, ishemias szívbetegség Alzheimer kór, Sclerosis multiplex.
  • 2007 decemberétől 2008 augusztusáig Anglia otthonápolási (további tapasztalatok szerzése a gyógytornász szakmához és ahhoz, hogy a jövőben még teljesebb képet kapjak a gyógytorna terápiás lehetőségeiről, kezelési elvekről és hosszú távú állapotfenntartásról)

Szakmám lelkes és elhívatott tagjaként volt szerencsém a legkülönbözőbb sérülésekkel, betegségekkel találkozni, különböző korosztályoknál elsajátítania gyógytorna stílusát. Megtanultam, hogy senkiről semmilyen helyzetben nem kell és nem lehet lemondani, csak az utat kell megtalálni a Páciens felé! A gyógyulás minden fázisa és eredménye egyénenként változó és minden eredmény becsülendő!

Az elmúlt években több speciális terápiás technikát is elsajátítottam, többek között:

  • Intimtorna-Gátizomtorna,
  • Perifériás idegmobilizációs technika (fájdalomcsillapításra, mozgásterjedelem növelésre) Scroth terápia ( lapos hát, Scheuermann kór, gerincferdülés kezelésére)
  • Medical Taping izom és ízületi ragasztási technikák

Jelenleg Budapesten és környékén saját vállalkozásom kiépítésével, holisztikus gyógytorna terápiával szeretném minél többekkel megismertetni a táplálkozás-mozgás-lelki feltöltődés hármas egységének fontosságát. Ehhez remek termékeket is találtam melyek a mozgásszervi kezeléseket a legmegfelelőbben egészítik ki.